Thuis op het terras

Onze tuin maakt van onze zaak twee zaken

Groen decor

Natuurlijk is het zo dat een restaurant in de eerste plaats beoordeeld hoort te worden op het eten dat wordt geserveerd.

Maar bij het uitkiezen van een tafel laten men zich in de zomer graag leiden door de omgeving, door de mogelijkheden om buiten de vork in het bord te prikken. Ons groene decor is zeker een meerwaarde.

De tuin maakt van onze zaak twee zaken

Ik heb geen voorkeur voor zomer- of wintergerechten, voor warme dagen als de klanten een parasolplekje reserveren of novemberavonden als ze binnen zitten. Maar ik ben me wel bewust van het feit dat onze tuin van onze zaak twee zaken maakt.

’s Zomers heerst er een heel andere sfeer dan in de maanden dat er geen bladeren aan de takken hangen. In de zomer krijgen we alleen maar zonnige gezichten over de vloer. Al verandert dat natuurlijk niets aan de inzet waarmee we in de keuken bezig zijn of aan de kwaliteit die we op tafel zetten.