Roni Ringoir verwelkomt u van harte in "The Cottage"

Dat ben ik, Roni Ringoir.

Ik verwelkom iedereen, die eens wenst op restaurant te gaan, in een private sfeer en toch naar zijn wensen bediend wil worden.

Aantal, geen probleem, maar liefst onder de 20.

Tot binnenkort in The Cottage , Restaurant Rooselaer.

Inlichtingen op www.rooselaer.be of 0476/848473

Over "The Cottage"

Privé ruimte voor groepen tot twintig personen, gelegen naast de Rooselaer

Het staat in sierlijke letters op de witte gevel: The Cottage.

In een gerestaureerd gebouw naast het restaurant, voorzien van een terras en een tuin, is nu de ruimte om groepen tot twintig personen te ontvangen voor vergaderingen, privéfeestjes en wat nog allemaal meer. Alles op maat te bespreken, volgens de suggesties van de klanten.

"U vraagt, ik draai", zegt Roni Ringoir. "Als ik dat plaatje heb, althans", voegt hij er grappend aan toe. "Maar in principe is alles mogelijk."

Anekdote

Er zijn al verschillende feestjes geweest en er worden geregeld vergaderingen gehouden.

Roni haalt graag een anekdote aan: "Op een avond ontmoette ik hier de moeder van een vaste klant, een vrouw die ik toen eigenlijk niet kende. Zij vertelde dat ze The Cottage op onze website had gezien. Wel, zei ze, daar zou ik graag mijn volgende verjaardag vieren. Nadat ik mijn werk had gedaan en zij genoten had van het diner, heb ik haar rondgeleid. Je moet dat toch eens gezien hebben, vind ik. Dat is ’t, was meteen haar  reactie. En van wat het feestje geworden is, was ze ook heel content."